torsdag 29 september 2016

Uppdatering

Att ha en man som blivit pensionär kan bli jobbigt. På vintern funderas det och kluras på vad som kan bli projekt och det första var att fixa till vårt "tillfälliga" förråd. Vi behövde ju inte ta i för att riva det kan jag ju säga.

Sedan skulle det ju byggas upp igen, men mannen tyckte att ska man liks bygga kan man ju bygga ordentligt. Det blev garagestorlek kan man ju säga. Hade man vetat vad det innebar skulle man nog backat. Förra sommaren byggde vi upp det och i år har vi isolerat, lagt golv o tak, satt upp väggar och målat.  Jobbigt men det blev så bra.


Början på allt. Det byggs på gaveln




Tänk att jag som är så höjdrädd har stått på alla möjliga stegar och darrande gett mannen ett handtag, det skulle sågas och spikas och fästas.


Här målas brädorna som ska ligga under utskaget.



Det börjar ta form och man ser ljuset i tunneln.


Vi bytte ut dragporten mot vanliga garagedörrar i somras. Ingen dans på rosor att montera detta monster, blev instängd och fick kravla mig ut genom hålen i golvet. Lite panik för jag skulle ju till jobbet.




Kämpade oss igenom att göra ett klinkergolv, det var en upplevelse. En massa lager med underlag, primer, lim och sedan kakel och fog...pust.

Men nu är det klart och vi blev nöjda. Har tyvärr ingen färdigbild ännu, men den kommer.

Tjingeling!!!!


Inga kommentarer: